Condiții de plată – Semnarea Contractului/Comenzii, pe baza Proiectului autorizat, cu detaliile necesare pentru execuție

Proiectul este un cost separat față de construcție.

Arhitectul este cel care realizează Proiectul. Se lucrează și cu arhitectul clientului. De asemenea, putem informa cu arhitecți colaboratori și, după caz, designeri pentru interior.

Fiecare construcție este proiectată potrivit dorințelor și nevoilor individuale, pe baza specificațiilor constructorului, a arhitectului și, după caz, a designerului, într-o armonioasă relație cu peisajul înconjurător.

În general, Costul Proiectului se stabilește pe baza gradului de complexitate și dacă se dorește și Proiectul Instalațiilor electrice, sanitare și termice, în funcție de solicitări și preferințe, cât și dacă este necesar Proiectul Tehnic.

În urma detaliilor costurilor transmise, se definește Proiectul împreună cu arhitectul.

Autorizația de Construire se emite de către Primărie, în baza Proiectului, a Certificatului de Urbanism și a Avizelor necesare.

Din momentul obținerii Autorizației de Construire, se poate începe construcția.

Varianta de Construcție necesară se stabilește în funcție de complexitatea Proiectului, de tipul de folosință a construcției și în funcție de zona de amplasare, împreună cu arhitectul.

Pe baza Proiectului autorizat, cu detaliile necesare pentru execuție, urmează semnarea Contractului/Comenzii care va detalia toate aspectele necesare – cost, componente, nivel de echipare și finisare, etape de achitare, termenul de execuție etc.

La semnarea Contractului/Comenzii este necesară achitarea în avans a unui minim de 25 – 30 % din valoarea contractată, iar suma rămasă va fi achitată în etape, acestea fiind detaliate în Contract/Comandă.

Se acordă Garanție și Instrucțiuni de folosire și păstrare a calității.