Pagina Principala

Magie, fantezie, frumusețe și confort – Case și mobilier de poveste

Casa construită în întregime din Lemn Masiv, cât și construcțiile pe care le putem realiza, conexe acestui domeniu, pot fi modificate în timp, adaptate cu trecerea vremii unor noi cerințe, necesități sau pretenții ridicate de către proprietar. Structura permite recondiționări, recompartimentări și redefinirea spațiilor, extinderi și noi destinații funcționale.

Case sau Recondiționări Case

Alege sa trăiești în propria casa de poveste în o locație de vis. Creează-ți astfel povestea în care tu ești personajul principal

sau

Permite istoriei să renască, alege să nu distrugi, ci să recreezi, oferă-i casei tale șansa să renască

Mobilier Interior

Lemnul este nobil, mobilierul reprezinta ceea ce ești, în propria locuință. Alege sa fi nobil

Mobilier Exterior

Natura și spațiul înconjurător casei tale de poveste poate păstra aceeași atmosfera magica, alege sa fie înnobilat cu mobilier și anexe exterioare din lemn.

Casa construită în întregime din Lemn Masiv

De la clasic până la modern sau rustic …

O mare importanță deține abordarea față de materialele de construcții inteligente, cât și beneficiile acestora, iar lemnul masiv se află ca material principal în această categorie.

Casa construită în întregime din Lemn Masiv îmbină confortul cu funcționalitatea, indiferent de locație, fie la mare, la munte sau în centrul orașului, deoarece lemnul oferă posibilități nelimitate de proiectare, este un material de construcții flexibil și se adaptează la dorințele arhitecților și a designerilor, putând fi ușor combinat și cu alte materiale interesante.

Mobilier Interior

Flexibilitatea lemnului îl face potrivit și pentru o gamă largă de tipuri de mobilier interior și mobilier decorativ, atât pentru spații private, cât și publice.

Mobilier Exterior

Grădina este colțul din natură care îți oferă posibilitatea să te relaxezi și să inspiri o gură de aer proaspăt.

Realizăm, la comandă, o gamă variată pentru mobilierul de grădină꞉ foișoare, pergole, terase, leagăne, seturi de mobilier pentru exterior, împrejmuiri și alte elemente decorative.

Viziune

Casele construite să obțină fundamentul pentru o viață mai bună, cât și realizările conexe domeniului.

Misiune

Oameni pasionați în a transforma lemnul, material de construcție natural și inteligent, în spații pentru locuit, spații pentru relaxare și mobilier.

Casa construită în întregime din Lemn Masiv simbolizează realitatea arhitecturii și a designului actual, deoarece o mare importanță deține abordarea față de materialele de construcții inteligente, cât și beneficiile acestora, iar lemnul masiv se află ca material principal în această categorie.

Valori

Clienții apreciază responsabilitatea de care dăm dovadă în munca noastră. Aceasta pornește din valorile și principiile pe care ni le-am asumat.