Case care trec testul timpului și întreținere ușoară

Deși în domeniul construcțiilor s-a progresat mult, lemnul rămâne material principal, iar evoluția a implicat și adoptarea de soluții performante de tratare a lemnului împotriva dăunătorilor.

Există multe clădiri din lemn masiv care au sute de ani și sunt încă utilizate activ.

Construirea caselor în întregime din lemn masiv este un obicei destul de practicat atât la noi în țară, cât și în multe țări dezvoltate care încurajează un mediu construit sănătos prin folosirea de materiale naturale, inteligente și consum redus de energie.

Cea mai mare responsabilitate este ca toate casele realizate, pentru a rezista la testul timpului, să fie construite astfel încât proprietarul să se bucure de siguranță și, totodată, să lăsăm în urma noastră o locuință trainică. O construcție din lemn realizată corect rezistă sute de ani.

Soluțiile structurale utilizate sunt aplicate pentru condiții de siguranță. Acest lucru asigură că familia proprietarului va avea o casă cu o lungă durată de utilizare, în condiții de siguranță. La proiectarea casei ne bazăm pe rezultatele și experiența acumulată, pe rezultatele și indicațiile arhitecților cu care se lucrează, cât și ale studiilor și cercetărilor științifice disponibile.

Se acordă Garanție și Instrucțiuni de folosire și păstrare a calității.

Întreținerea este ușoară, de tip obișnuit, se face o dată la câțiva ani, de altfel, ca pentru oricare alt material necesar realizării unei case.